Search
  • Eliisa ja Emma

Suunnitellaan

Kevät on tullut hiipien. Olen ollut lomalla ja olemme tehneet Emman kanssa pitkiä lenkkejä säässä kuin säässä. Välillä kauhea tuuli on tuntunut repivän hatut ja huput päästä mennessään, välillä on tullut niskaan rakeita ja vettä. Toisinaan taas aurinko on lämmittänyt niin, että herää toive: ehkä se taas kesäksi muuttuu, tämäkin kauhea koronakevät. Koronan takia kaikki on laitettu kiinni, koulutukset ja tapahtumat on peruttu. Tämä on ollut outo kevät. Ihmiset ovat vaan kotona, tuvavälit pitää muistaa pitää. Suunnitelmat menevät uusiksi, mikään ei ole niinkuin ennen.

Toisaalta on ollut mukavaa olla vaan kotona. Olemme Emman kanssa suunnitelleet kaiken valmiiksi pentujen tuloa varten. On hankittu tarvikkeita, käyty hakemassa rokotuksia, ostettu vinyylihanskoja, kuumemittari, kynsisakset ja hammaslankaa synnytyksen varalle, on ostettu pentujen ruokakulho, leluja, Emmalle vitamiineja, pentuvauvoille kuivikkeita, pehmikkeitä sekä kaikkea muutakin tarpeellista. Pentulaatikon vanerit ja ruuvit ovat valmiina kasaamista varten. Kyllä sopisi pentujen tulla, ne suunnitellut, odotetut, kaivatut ja jo ennalta rakastetut.

Nyt vaan odotellaan juoksuja alkavaksi. Ne tulevat kun ovat tullakseen, juuri oikeaan aikaan. Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty, niin sanotaan. Mutta odottavan aika on niin pitkä, toisaalta, hyvää kyllä kannattaa odottaa.

21.4.2020


89 views1 comment
  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Kennel Honeycream’s.

0407378025

Jyväskylä

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now