"Emma" Pemédona's Quintilis Rosea

Kennelimme

Kennel Honeycream’s kasvattaa pienimuotoisesti kultaisianoutajia kotioloissa. Olohuoneessa kasvaneet kultaisennoutajan pennut tottuvat kodin ääniin ja sosiaalistuvat ihmisen seuraan. Tarkoitukseni on kasvattaa pentuja, joista tulee mahdollisimman hyviä kotikoiria perheenjäseniksi sekä monenlaisiin harrastuksiin. Teen vastuullista kasvatusta rekisteröidyistä, terveistä, terveystarkastetuista, PEVISAn ja Golden ringin jalostustyöohjeen mukaisista yhdistelmistä, hyväluonteisista vanhemmista.

Pennut luovutetaan rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina ja madotettuina hoito-ohjeiden, pentupaketin ja Golden Ringin oppaan kera.

Ostajalle vuoden Golden Ring jäsenyys.

Olen itse ollut koko elämäni eläinrakas, ja minulla on ollut aina koiria ja kissoja perheenjäseninä.

Lapsuudenkodissa meillä oli maatiaiskissojen lisäksi lemmikkinä pitkäkarvainen collie, Dolly, joka oli pikkutytölle maailman rakkain lemmikki.

Samanlaisen pitkäkarvaisen collien Evelynin ostinkin itse perheeni lemmikiksi myöhemmin. Meillä ennätti olla myös hoitopentuna opaskoirakoulun kasvatti Ora sekä sijoituskoirana ruskeapilkkuinen dalmatialainen Domino. Ne olivat kaikki ihania perhekoiria. Olen aina haaveillut pentujen kasvattamisesta, elämän ja perheen kiireiden vuoksi tämä unelma on odottanut toteutumistaan, ja nyt on sen aika.

Dolly ja minä

Eve ja Ora Joona ja Mitja

Domino ja Kristian

Eve ja Mitja

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Kennel Honeycream’s.

0407378025

Jyväskylä

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now